Un cuplu a facut nunta la spital, chiar in ziua de Craciun. Motivul emotionant pentru care au renuntat la o ceremonie cu fast

Ultima actualizare: 30-12-2014 07:13
nunta

Un cuplu din Ohio, SUA, s-a casatorit in ziua de Craciun, la spitalul unde fiul lor in varsta de patru ani este tratat de cancer, relateaza ABC News.

Sarah Lewis si William Cramer si-au facut, de-a lungul anilor, numeroase planuri de nunta, insa nu au reusit niciodata sa le duca la capat, mai ales dupa ce fiul lor, Billy, s-a imbolnavit de cancer. Au urmat luni intregi de vizite la medici si saptamani petrecute la spital, asa ca cei doi au decis sa nu mai astepte si sa-si uneasca destinele.

In ziua de Craciun, Sarah si William au spus "Da", in prezenta catorva rude, iar ceremonia a fost oficiata chiar de unchiul lui William. Cei doi mai au doi copii, in varsta de 2, respectiv un an. Si pentru ca nunta lor sa nu umbreasca ziua de sarbatoare, invitatii au sunat din clopotei dupa ce Sarah si William au devenit sot si sotie.

Intre timp, cei doi au primit si o veste buna din parte medicilor: Billy raspunde foarte bine tratamentului si are mari sanse sa castige lupta cu cancerul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO