Un copil incuiat intr-o masina a plans isteric cateva ore in sir. Unde era mama lui in acest timp


Ultimul update: Sambata 24 Septembrie 2016 02:29
Data publicarii: Miercuri 21 Septembrie 2016 13:42
Categorie: Bizar
copil in masina

O tanara mama este cercetata penal, dupa ce si-a lasat copilul mic in masina pentru cateva ore, pentru a putea sa mearga la o petrecere cu colegii de munca.

Ceeea ce face ca toata povestea sa fie socanta este tara in care s-a petrecut - Elvetia.

In miez de noapte, un trecator a auzit un planset de copil, pe o strada din orasul Schaffhausen, din nordul tarii. A facut cativa pasi si a vazut ca un baietel de aproximativ 3 ani plangea isteric incuiat intr-o masina, relateaza The Sun.

Cand si-a dat seama ca masina era incuiata, barbatul a incercat sa-i gaseasca pe parinti in apropiere, dar si-a dat seama in scurt timp ca nu-i va gasi prea curand si a sunat imediat la 112.

Echipajul sosit la fata locului a chemat apoi un mecanic auto care sa descuie masina, numai ca mama baiatului - o tanara de 25 de ani - s-a intors la masina cu cateva minute inaintea acestuia.

Politistii au aflat de la femeie ca baietelul era de cateva ore in masina, timp in care ea a fost la o petrecere intr-un club din zona. Femeia sustine ca a venit din cand in cand sa-si verifice baiatul care dormea in masina.

Politistii i-au intocmit dosar penal pentru neglijenta. Un al doilea dosar penal a fost deschis pentru un barbat care a inceput sa loveasca masina femeii cand a inteles ce se intamplase.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO