Un copil de 5 ani a fost intepat de un paianjen. Ce s-a intamplat la 5 ore de la incident. FOTO

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23
copil

Un copil de 5 ani din SUA a murit dupa ce a fost intepat de un paianjen. Initial, mama baiatului nu a crezut ca este ceva grav, insa la 5 ore de la incident Branson si-a pierdut viata.

Femeia a mers cu el la medic dupa ce a fost intepat. La spital, doctorul i-a dat un antibiotic si pentru ca baiatul se simtea bine, chiar se juca si era plin de energie, a decis sa il trimita la un alt spital. Dupa cinci ore, Branson a intrat in stop cardio-respirator si a murit.

Jessica a decis sa faca publice pozele cu fiul ei pentru a atrage atentia tuturor parintilor in cazul in care copilul lor s-ar afla in aceeasi situatie.

"A venit la mine si mi-a zis ca l-a intepat ceva. Am mers cu el la spital, iar acolo doctorii l-au pus imediat pe antibiotic. Semnele vitale erau normale, radea si se juca. Medicul a decis sa il transfere la un spital pentru copii, si sa nu il mai tina la urgente. Nimeni nu s-a gandit ca starea lui o sa se inrautateasca. In lift, Branson a intrat in stop cardio-respirator. S-a intamplat totul foarte repede", a declarat mama lui.

Jessica a intrat in stare de soc cand medicul i-a spus ca fiul ei a murit.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO