Un copil de 11 ani din Alaska si-a salvat familia din ghearele unui urs infometat. A impuscat animalul de 4 ori


Ultimul update: Miercuri 05 Iulie 2017 07:21
Data publicarii: Duminica 02 Iulie 2017 15:29
Categorie: Stiri externe
Urs Alaska

Un baiat de numai 11 ani din Hoonah, Alaska, si-a salvat familia, dupa ce un urs si-a facut aparitia in zona in care baiatul impreuna cu familia sa pescuiau.

Elliot Clark se plimba prin padure, in timp ce unchiul, tatal si verisorul sau, impreuna cu cei trei caini ai familiei, erau cu totii la pescuit.

La un moment dat, in timp ce se plimba prin padure, Elliot a obervat un urs flamand care se indrepta spre membrii familiei sale.

Membrii familiei povestesc ca in acel moment, ursul s-a dus catre doi barbati, dupa care s-a indreptat amenintator catre verisorul lui Elliot.

Fara sa ezite, Elliot a decis sa-si apere membrii familiei cu arma. "Prima sa impuscatura a fost una usoara, care l-a atins in umar, dar nu l-a oprit. Urmatoarea impuscatura l-a lovit direct in nas, strapungandu-i gatul", sustine unul dintre martorii intregii scene.

Pentru a se asigura ca ursul a fost neutralizat, copilul l-a impuscat pentru a treia oara in spate. Cu toate acestea, ursul nu cedat si s-a apropiat de Elliot, moment in care baiatul l-a impuscat fatal.

Membrii familiei sustin ca se vad nevoiti sa-si antreneze copiii pentru a fi gata in orice stiuatie, intrucat in zona exista foarte multe pericole.

Sursa: Juneau Empire.com KOCO

VIDEO PROTVPLUS.RO