Un copil a fost descoperit in casa, langa cadavrul mamei lui, dupa 3 zile. Cauza decesului, inexplicabila

Dată publicare: 12-06-2015 15:21
Dată actualizare: 15-06-2015 07:07


mama moarta

Un copil a fost gasit in casa in casa, langa mama sa moarta, dupa 3 zile, in Marea Britanie. Primele indicii ale investigatiei arata ca moartea ei este "inexplicabila", insa politistii incearca sa adune mai multe probe.

Un baiat de 3 ani, Mason Martin, a fost gasit in casa, langa cadavrul mamei sale, dupa ce politistii au fost nevoiti sa darame usa. Inauntru, acestia au gasit corpul neinsufletit al mamei sale, Lydia Macdonald, in varsta de 28 de ani, informeaza Daily Mail.

Politistii au inceput o investigatie pentru a afla exact cauza mortii, dar si de cat timp a decedat femeia. Din primele informatii, cel mai probabil, femeia murise cu trei zile in urma. Autoritatile au refuzat sa comenteze cazul pana nu aduna mai multe probe.

Tatal femeii, Ron Macdonald, a declarat indurerat ca fiica lui ar fi putut muri din cauza unei crize de astm.

Baiatul de 3 ani a ramas orfan, dupa ce si tatal sau a murit, in 2012, la varsta de 26 de ani. Acesta a fost dus la spital pentru a primi ingrijiri si, cel mai probabil, va fi dat in grija bunicului. Conform presei straine, baiatul ar fi tipat din casa "ajutati-ma sa o trezesc pe mama" dupa ce femeia s-a prabusit la pamant.

Vecinii au fost cei care au chemat politia si salvarea. Acestia s-au ingrjorat in momentul in care nu au mai vazut-o pe mama copilului. Femeii i se va efectua o autopsie pentru a stabili concret cauza decesului. In acest moment, cauza mortii este "inexplicabila", asa cum o descriu anchetatorii.

Tatal femeii este foarte indurerat si a declarat ca "era o persoana plina de viata si o mama extroardinara. Mason era totul in viata ei. Tot ce facea, facea pentru copil"


Lydia Macdonald era cofeaza in Londra si urma sa revina la slujba, in cateva luni.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO