Un contabil care si-a inselat nevasta a facut ravagii in conturile firmelor pe care le gestiona

Dată publicare: 10-02-2012 12:41
Dată actualizare: 30-06-2012 12:41


amanta

Un contabil a furat peste jumatate de million de euro din banii clientilor sai, ca sa poata duce o viata de lux si sa-si intretina amanta.

Darren Upton are 40 de ani, este casatorit si are un copil de numai 18 luni. Pana de curand conducea o firma de contabilitate si avea peste 800 de clienti, multumiti de serviciile sale, care ii aduceau un profit anual de 250.000 de lire sterline.

Banii nu ii erau insa suficienti, pentru ca avea de platit multe impozite, plus o datorie pe care a facut-o in urma deschiderii unui fond de investii neautorizat.

Darren considera ca are nevoie de mai multi bani si solutia cea mai la indemana a fost sa fure din banii clientilor sai, ca sa poata duce in continuare o viata de lux, scrie Daily Mail.

Frauda comisa de el in perioada ianuarie 2010-iunie 2011 se ridica la 532.000 de lire sterline. Cea mai mare parte din acesti bani ii cheltuia pentru amanta lui, un fotomodel de 36 de ani, pe care o cunoscuse prin Internet, unde isi facuse un cont in care se prezenta ca “barbat singur, fara obligatii”.

Femeia nu stia ca iubitul care o intretine este casatorit si nu i se parea ciudat sa primeasca de la el cadouri extravagante.

Darren i-a cumparat Victoriei Fraenzel un Mercedes, haine si genti de firma, i-a facut o asigurare de viata si i-a platit o chirie de 800 de lire pe luna pentru un apartament de lux.

Cu toate acestea, el nu si-a neglijat nici familia. A cumparat pentru el si sotie un Bentley si un Maseratti cu numere de inmatriculare personalizate.

Darren a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru frauda. 33 dintre clientii sai au fost inselati, multi fiind nevoiti sa scoata alti bani din buzunar pentru a-si plati taxele neachitate la timp, iar altii sunt deja in pragul falimentului. 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO