Un chelner a avut parte de surpriza vietii lui. S-a frecat la ochi cand a adus nota de plata si a vazut ce a primit in schimb

Ultima actualizare: 24-07-2014 07:10
sport.ro

Un chelner din New York s-a frecat la ochi cand a vazut ce bacsis a primit de la un cuplu pe care l-a servit in restaurantul unde lucreaza.

Se anunta o tura obisnuita pentru Michael Shafts, care a servit un cuplu in restaurantul unde lucreza. Pentru clientul sau, insa, era o zi speciala, in care implinea 47 de ani si dorea sa petreaca alaturi de sotie. Ceea ce a si facut, insa cadoul adevarat nu a fost pentru el, ci pentru ospatar.

Desi nota nu era mai mult de 114 dolari, cei doi soti i-au lasat chelnerului bacsis nici mai mult, nici mai putin de 1.000 de dolari. Inainte de plecare, femeia i-a spus: "Sotul meu a facut un gest deosebit pentru tine."

Michael a fost incantat de generozitatea celor doi soti, dar pentru ca "dar din dar se face Rai", a decis sa imparta mai mult de jumatate din bacsis cu colegii lui. Patronul restaurantului a marturisit si el ca a fost cel mai mare bacsis pe care l-a lasat cineva vreodata in restaurantul sau.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO