Un catel din SUA l-a salvat pe un bebelus care era abuzat. Cum a demascat-o pe bona care il maltrata

Dată publicare: 14-09-2013 09:13
Dată actualizare: 17-09-2013 06:51


Cainele unei familii din Charleston, Statele Unite, a "mirosit" adevaratul comportament al bonei care avea grija de bebelusul in varsta de 7 luni. In lipsa parintilor, dadaca il lovea si il brusca in toate felurile pe cel mic.

Iar cainele a reusit sa le atraga atentia parintilor: parea ca vrea sa-l apere copil si latra inversunat cand venea dadaca.

Conform ABC News, Benjamin si Hope Jordan cautau o dadaca pentru fiul lor, Finn, in varsta de 7 luni. Au angajat-o pe Alexis Khan, de 22 de ani, dupa ce au obtinut cele mai bune referinte despre ea. Totul parea in regula pana cand parintii si-au dat seama ca labradorul familiei devine agitat si chiar agresiv in preajma femeii care avea grija de copil.

"Cam la 5 luni de cand era babysitter, am observat cum cainele devine protector cu fiul nostru cand ea intra pe usa. In schimb, fata de ea se comporta agresiv si de cateva ori chiar am fost nevoiti sa-l luam de acolo ca sa nu se repeada la ea.", a spus tatal.

Tot mai ingrijorati, parintii s-au gandit ca nu poate fi intamplator comportamentul cainelui. Intr-o zi, inainte sa plece la serviciu, au ascuns sub canapea un telefon mobil pus sa inregistreze

"La inceput se auzeau injuraturi. Apoi, s-a inregistrat sunetul loviturilor, iar plansul de frica s-a transformat in plans de durere. Cand am auzit, voiam sa ma intorc in timp si sa-l iau de acolo.", a mai adaugat barbatul.

Copilul e bine acum. Iar dadaca brutala a fost condamnata la trei ani inchisoare fara posibilitatea de a fi eliberata mai devreme de un an. De asemenea, judecatorul i-a interzis sa mai lucreze cu copii.

Iar sotii Jordan isi pretuiesc si mai mult cainele, care i-a ajutat sa descopere abuzurile la care era supus micul Finn.

Citeste si:

Au afaceri de miliarde de dolari, dar nu le lasa niciun ban propriilor copii

Sfaturi de calatorie de la norvegianul care a vizitat toate cele 198 de tari ale lumii


VIDEO PROTVPLUS.RO