Un canadian se auto-pedepseste cu instrumentele de tortura pe care le colectioneaza

Ultima actualizare: 03-04-2017 06:51
Colectionar de instrumente de tortura

 Canadianul a folosit peste 220 de instrumente de tortura pe propria-i piele, iar acum doreste sa doboare recordul.

 Steve Santini este cel mai mare colectionar de arme de tortura din lume. Barbatul isi pastreza bizara colectie chiar in locuinta sa din Ontario, Canada, noteaza jurnalistii de la Metro.

Colectionarul este pasionat de instrumentele de tortura folosite in Antichitate si nu rateaza ocazia de a le folosi. Din colectia sa nu lipsesc ghilotinele, bicele sau presa pentru degete.

Barbatul obisnuieste sa testeze pe propria-i piele instrumentele de tortura. "Cand am testat prima data presa pentru degete, m-am simtit inconfortabil, insa dupa un timp degetul mi-a amortit. Acesta ar fi fost un semne de avertizare pentru a ma opri, dar, in schimb, am apasat si mai tare. Astfel, am facut durerea mai agonizanta pentru mine. Da, si asa mi-am rupt degetul."

Cel mai dureros instrument, dupa parerea sa, este "zdrobitorul de fluiere al picioarelor". "Acesta strange incet, dar puternic, fluierul piciorului. Am trei versiuni diferite ale acestui instrument in colectia mea, insa toate imi dau fiori pe sina spinarii."

In ciuda faptului ca toata lumea s-ar fi asteptat ca lui Santini sa-i faca placere testarea acestor instrumente de tortura, el sustine ca nu poate fi vorba de asa ceva, ci este pur si simplu o pasiune. "Nu iubesc aceste instrumente. De fapt, unele dintre ele imi sunt repulsive. De aceea spun, le colectionez pentru ca sunt fascinat de cei care le-au creat si le-au folosit."

Acum, Santini spera ca pasiunea o sa-l ajute sa intre in Cartea Recordurilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO