Un campion mondial la culturism a anuntat ca este transsexual. "Ma simt mai mult femeie": cum arata dupa transformare

01-08-2015 11:39


culturist

Matt Kroczaleski, campion mondial la culturism, a surprins pe toata lumea. Acesta a anuntat pe contul sau de Instagram ca este transsexual, alaturi de niste imagini in care eram imbracat si machiat ca o femeie.

La doua luni dupa ce Caitlyn Jenner, fostul olimpic Bruce Jenner, devenit femeie, si-a facut aparitia pe coperta Vanity Fair, gestul sau pare sa fi incurajat si alte personalitati sa isi arate adevarata "fata".


Fostul culturist Matt "Kroc" Kroczaleski a anuntat public ca este transsexual si si-a prezentat si numele de femeie: Janae Marie Kroc. Cu toate astea, sportivul a declarat ca se simte facand parte din ambele genuri si este si femeie si barbat in acelasi timp. Acesta nu a facut tranzitia completa de la barbat la femeie.

 

 

There has obviously been a great deal of gossip, rumors and questions about me the past few days. To put them to rest:...

Posted by Matt "Kroc" Kroczaleski on Tuesday, July 28, 2015


"Intr-o lume perfecta, as pocni din degete si as putea reveni intr-o secunda sa fiu barbat sau femeie, dar aceasta lume nu exista. Asa ca sunt fortat sa aleg un gen cu care ma indentific. Ma simt mai mult femeie, dar nu ar trebui sa fie o discutie despre gen si sex, ci despre cum te simti tu mai bine in pielea ta si cine esti cu adevarat" a scris Janae Marie Kroc pe Instagram.

"Fiii mei ma incurajeaza sa fac ceea ce simt eu de cuviinta. Sunt niste tineri extraordinari si relatia noastra este foarte apropiata." a mai adaugat aceasta.

Kroc este cunoscut ca o figura importanta in lumea sportiva si in culturism. Acesta a stabilit un record mondial cand a reusit sa ridice greutati de peste o tona. Mai mult acesta a fost soldat in trupele marine in Armata Americana intre 1991-1995 si a supravietuit dupa ce a fost diagnosticat cu cancer testicular.

"Sa fiu un mascul alfa in aceasta comunitate ma face unic. Si desigur, ma face si un om complex. Deseori, simt ca traiesc doua persoane totatl diferite in mine si fiecare sa lupta sa detina controlul" a declarat Kroczaleski.


 

Sursa: New York Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO