Un caine deshidratat si infometat lesina in momentul in care este gasit pe strada. Ce face cand primeste apa. GALERIE FOTO

Dată publicare: 14-04-2016 16:23
Dată actualizare: 17-04-2016 07:02


cateaua Gaia

Acestea sunt imaginile tulburatoare facute in momentul in care un caine este doborat de caldura si lesina chiar in momentul in care este descoperit de un bun samaritean, in Costa Rica.

Cainele, botezat ulterior Gaia, fusese abandonat si nu a stiut sa-si procure singur hrana si mancare. Infometata si deshidratata, Gaia a cedat chiar in momentul in care a fost descoperita de Tania Cappelluti, care are un studio de yoga, dar si un adapost pentru animale fara adapost.

"Cand am sarit din masina sa vad ce-i cu ea, a cazut la pamant si a inceput sa planga. Era plina de purici si rani, dar foarte blanda. I-am dat apa si plangea de recunostinta. I-am dat si putina mancare. Abia se putea tine pe picioare", a povestit Tania pe pagina ei de Facebook.

Gaia a fost dusa la adapost, unde a fost deparazitata si hranita. Tania a anuntat ulterior ca deja si-a gasit o noua familie, fiind adoptata "de o doamna frantuzoaica foarte draguta, care are o casa foarte frumoasa".

De altfel, Tania a postat pe Facebook si prima fotografie a catelusei cu noua stapana.

Sursa: Facebook.com


VIDEO PROTVPLUS.RO