Un bunic s-a intors acasa, la 2 luni dupa ce a familia l-a declarat mort si l-a incinerat. Cum a fost posibil

Ultima actualizare: 03-09-2016 07:23
mexican

Miguel Angel Gomar De Luna, un barbat de 74 de ani, a fugit din azilul in care se afla, s-a dus la un bar, apoi a disparut fara urma.

La scurt timp, politia a descoperit un cadavru in stare de descompunere, care se potrivea cu descrierea, asa ca familia a semnat si a acceptat incinerarea lui, crezand ca este vorba despre ruda lor.

Cand a vazut imaginile, fiica barbatului nu a fost sigura ca este vorba despre tatal ei, dar polistii au averizat-o ca daca nu il recunoaste, nu va putea recupara trupul defunctului. Sub presiune, femeie a semnat

Doar ca aceasta a avut un soc cand l-au vazut pe batran la usa lor, doua luni mai tarziu. Conform Daily Mail, barbatul cersea pe strada cand a fost ridicat de politisti, identificat si trimis acasa.

Cazul mexicanului a ajuns in presa internationala si chiar a oferit un scurt interviu. "Credeau ca am murit, dar eu de fapt umblam pe strazi" a declarat acesta pentru Daily Mail.

Lucero Gomar Ramos, fiica barbatului a spus ca "va dati seama ce soc am trait, noi am crezut ca a murit".


Fiica barbatului a avut de infruntat multe probleme pentru a demonstra ca el este tatal ei, din moment ce il declarasera mort.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO