Un britanic si-a scos sotia la vanzare, pe internet. Ce reactie a avut femeia dupa ce a vazut anuntul scandalos

Dată publicare: 12-09-2016 20:33
Dată actualizare: 15-09-2016 04:54


sotie

Un barbat din Marea Britanie si-a scos sotia la vanzare pe internet pentru ca il cicalea si nu ii arata compasiune.

Simon O'Kane, tatal a doi copii, a publicat un anunt pe eBay, prin care a anuntat ca o vinde pe Leandra, sotia lui, pe care a comparat-o cu o masina la mana a doua. Totul a fost o gluma, insa acesta a constatat cu uimire ca licitatia a ajuns pana la 65.880 de lire in numai doua zile, informeaza Daily Mail, preluat de Agerpres.

Barbatul si-a descris sotia ca avand ''un corp decent'' si ''abilitati in bucatarie''. De asemenea, acesta a mentionat ca ''nu e noua, a fost folosita, dar mai tine cateva mile''. La puncte slabe, acesta a mentionat ca sotia sa scoate deseori ''zgomote care nu pot fi reduse la tacere decat daca ii comanzi piese noi''.

Pasionatul de masini din Wakefield, Yorkshire, in varsta de 33 de ani, care este inginer in telecomunicatii, a publicat anuntul miercurea trecuta dupa ce sotia sa nu a aratat compasiune cand acesta s-a plans ca se simte rau.

Cand Leandra O'Kane a aflat despre gluma sotului sau si ca este scoasa la vanzare, s-a infuriat la culme. Cosmeticiana in varsta de 27 de ani a declarat: ''Imi venea sa-l omor. Toata lumea de la munca a vazut (anuntul - n.r.) si a ras. Nu numai ca m-a scos la vanzare, dar a folosit si o fotografie groaznica. Mereu se plange ca ii e rau, e ipohondru, apoi se duce la sala de fitness cate trei-patru ore. I-am zis ca daca se poate duce la sala nu merita sa-mi fie mila de el''. ''Daca eBay nu scotea anuntul, cine stie cat as fi valorat?'', a adaugat ea.

O'Kane a declarat ca se simte norocos ca sotia sa nu s-a suparat prea tare. ''Sunt foarte norocos ca e asa de buna si imi suporta toate glumele'', a spus acesta, potrivit sursei citate. Barbatul a mentionat ca nu ar fi lasat pe nimeni sa o cumpere pentru ca ''e prea buna'', dar ca ar fi fost curios la cat ar fi ajuns licitatia.A

 

Sursa: Agerpres

Tags: ebay, sotie, vanzare,


VIDEO PROTVPLUS.RO