Un britanic este pe cale de a ajunge milionar datorita videoclipurilor pe care le posteaza pe YouTube. VIDEO

10-03-2014 16:08


Joseph Garrett

Britanicul Joseph Garrett, in varsta de 23 de ani, a renuntat la locul de munca de zi cu zi pe care-l avea pentru a se dedica complet postarii de videoclipuri pe YouTube, fiind pe cale de a deveni milionar.

Tanarul are milioane de fani, iar canalul sau de YouTube este urmarit de 10.000 de persoane, strangand circa 170 de milioane de vizualizari in fiecare luna, potrivit BBC.

Joseph a reusit deja sa stranga o mica avere doar postand videoclipuri in care isi arata talentul la diverse jocuri video.

Canalul sau de YouTube, numit "Stampylonghead", este mai vizitat decat cele detinute de Justin Bieber sau One Direction si este printre primele zece din lume.

"In mare, in videoclipurile postate, ma joc si comentez in timp ce fac asta", a spus Joseph.

Acesta a renuntat la job-ul sau de barman pentru a se juca Minecraft si pentru a posta videoclipuri cu acest joc pe YouTube, in care ii sfatuieste pe ceilalti cum sa joace.

Banii castigati de britanic vin din reclamele care apar inainte de inceperea videoclipurilor, chiar daca 50% din acestia sunt luati de Google.

Pentru fiecare 1.000 de vizualizari, britanicul castiga pana la 2,5 dolari.

Exista zile cand primeste chiar si cinci milioane de vizite pe canalul sau, lucru care inseamna intre 79.000 si 400.000 de dolari.

Sursa: BBC NEWS

VIDEO PROTVPLUS.RO