Un britanic a fost muscat de o mama, in timp ce isi facea cumparaturile. Cuvintele care au scos-o din sarite pe femeie

02-05-2017 15:18


Un cumparator, din Marea Britanie, a fost muscat dupa ce s-a adresat unor copii

Paul Evans a decis sa-si faca cumparaturile intr-un magazin din Greater Manchester, Marea Britanie, atunci cand a observat doi copilasi care alergau prin magazin.

Vazandu-i, barbatul le-a spus copiilor sa fie atenti si ca "este foarte periculos sa alerge prin magazin".

Spusele barbatului au scos-o din sarite pe mama unuia dintre copii, care l-a agresat pe barbat. Femeia isi motiveaza gestul, spunand ca a deranjat-o foarte tare modul in care Paul s-a adresat fiului sau, intrucat fiul sau ar suferi de autism.

Paul sustine ca femeia l-a impins in peretele magazinului, l-a amenintat ca il loveste cu un bat, iar dupa aceea l-a muscat de mana, lasandu-i semne vizibile de dinti. In plus, sustine Paul, ca amenintarile au continuat, iar femeia l-a avertizat asupra faptului ca sotul sau il asteapta in afara magazinului.
Paul (55 de ani) sustine ca nu exista justificare pentru gestul femeii. "Chiar daca fiul sau sufera de autism tot nu justifica actiunea de a ataca sau de a musca pe cineva."

Barbatul isi aminteste cum s-au petrecut lucrurile: "Ma plimbam prin magazin cand am observat doua doamne care vorbeau. Nimeni nu ii supraveghea, iar copiii alergau prin magazin. La un moment dat, unul dintre copiii a alergat spre mine si m-a lovit. Atunci i-am spus sa incetineasca si sa fie atenti, deoarece magazinul nu este un loc de joaca", rememoreaza Paul.

Dupa acest incident, Paul a depus plangere la politie.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO