Un bolnav de HIV a fost aproape de moarte, dupa ce un preot i-a spus sa renunte la tratament


Ultimul update: Joi 29 August 2013 06:51
Data publicarii: Luni 26 August 2013 18:55
Categorie: Bizar
Preot

Un barbat care suferea de HIV a ajuns pe patul de moarte, dupa ce un preot penticostal l-a sfatuit sa renunte la tratamentul pe care-l urma si sa se bazeze pe credinta.

Doctorul Tim Lahey a povestit cum starea de sanatate a unuia dintre pacientii sai s-a inrautatit dramatic, acesta trecand de la HIV la SIDA, dupa ce a renuntat la tratamentul pe care-l urma, potrivit Huffington Post.

Potrivit doctorului, in perioada in care urma tratamentul, starea de sanatate a pacientului se imbunatatise, iar sistemul lui imunitar era puternic.

"Era o poveste de succes, insa, din cauza sfaturilor primite din partea preotului penticostal, a decis sa renunte la tratament si a progresat catre SIDA si pana aproape de moarte, totul pentru ca a refuzat ajutorul medicinei moderne, crezand intr-un miracol", a spus doctorul.

Acesta a admis ca foarte multe persoane isi gasesc refugiul in credinta si in alte locuri in afara medicinei, insa s-a aratat ingrijorat de sfaturile primite de fostul sau pacient.

"Am senzatia ca faptul ca pacientul meu era un barbat gay cu HIV a influentat sfatul pe care l-a primit si pe care alte persoane cu boli precum diabetul nu l-ar primi", a mai spus Tim Lahey.

Sursa: Huffington Post

Un nou tratament eficient impotriva virusului HIV. Medicii sustin ca veninul de albine este solutia
O fetita in varsta de sapte ani, bolnava de cancer, vindecata cu ajutorul HIV
O fetita in varsta de sapte ani, bolnava de cancer, vindecata cu ajutorul HIV
VIDEO PROTVPLUS.RO