Un blogger nazist din Rusia, fan Hitler si Madonna, la un pas sa fie linsat in Mexic. Ce a postat pe YouTube

Dată publicare: 21-05-2017 10:30
Dată actualizare: 24-05-2017 07:13


blogger nazist din Rusia

Violente soldate cu un mort in orasul mexican Cancun, din cauza unui refugiat rus care i-a jignit pe localnici.

Alexei Victorovic Makeev, in varsta de 42 de ani, a fost la un pas de moarte in noapte de vineri spre sambata dupa ce localnicii din orasul mexican Cancun au incercat sa il linseze. Makeev, care nu isi ascunde simpatiile naziste si chiar si-a tatuat o zvastica pe tampla, s-a mutat din Rusia in Mexic, unde a lucrat o vreme ca instructor de inot, fiind concediat pentru comportamentul sau agresiv.

In acelasi timp, barbatul era si un vlogger extrem de popular printre extremisti, postand constant pe YouTube clipuri in care ii insulta pe mexicani. Makeev injura localnicii din Cancun chiar si pe strada si deseori se filma facand acest lucru. Din acest motiv a fost si arestat in repetate randuri, dar autoritatile nu l-au deportat, deoarece are statut de refugiat.

In cele din urma, vecinii sai s-au mobilizat si i-au asediat locuinta vineri noapte. Makeev s-a aparat si l-a injunghiat mortal pe unul dintre atacatori. Rusul nu a fost ucis, datorita interventiei rapide a politiei, dar a ajuns la spital cu o leziune cerebrala si este in coma in acest moment. Atacul a fost filmat de mai multi dintre participanti.

Consulul rus Dmitri Bolbot afirma ca barbatul sufera de schizofrenie si ca manifestarile sale rasiste au inceput inca de cand locuia in Moscova si nu vizeaza in mod special mexicanii, ci orice strain. Pe retelel sociale, Makeev sustine ca ar fi managerul Madonnei si se proclama LordNaziRuso.

Makeev risca acum deportarea, insa dupa numai o ancheta completa a autoritatilor mexicane.

Sursa: Sputnik News


VIDEO PROTVPLUS.RO