Un biletel primit de la o straina i-a salvat viata unei tinere care se lupta cu anorexia. Ce mesaj continea

Dată publicare: 14-12-2015 12:21
Dată actualizare: 17-12-2015 07:00


anorexia - Shutterstock

O studenta care era la un pas de moarte din cauza bataliei cu anorexia a reusit sa isi revina spectaculos, dupa ce a primit un biletel de la o straina.

Tanara sustine ca acel biletel i-a salvat viata. Cu 18 luni in urma, o straina i-a aruncat in poala un biletel pe care era trecut numele unui site. Straina era Ella Crouch, o tanara care a creat un blog unde isi povestea propria lupta cu anorexia.

Dupa ce a a primit biletelul, Anna Wyatt, din Norwich, a vizitat blogul a carui adresa era trecuta pe biletel, unde a descoperit o poveste cutremuratoare si asemanatoare cu a ei.

"Acel biletel mi-a schimbat viata" a spus Anna pentru Metro. "A fost un act curajos, sa sa vii la un strain si sa oferi ajutor. Ii raman datoare pe viata". 

A second article by the Daily Mail which features myself and helping someone beat anorexia- I went against the doctors...

Posted by Ella Crouch on Sunday, December 13, 2015

 

Ella, tanara care i-a lasat biletelul Annei, a devenit obsedata de sport dupa ce invins anorexia. Aceasta a dezvoltat o pasiune pentru sala, unde petrece ore intregi.

 

 

An inspiration to us all

Posted by Metro on Sunday, December 13, 2015
Anna, in schimb, spune ca nu gaseste un motiv pentru care a devenit anorexica, insa spune ca acea boala "iti intuneca gandire si e ca si cum ai avea o ceata care nu te lasa sa vezi cum este realitate, de fapt".

Intre timp, la 18 luni de cand acel biletel i-a salvat viata, Anna nu doar ca a scapat de anorexie, dar se simte mai bine si sanatoasa ca niciodata.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO