Un bebelus declarat mort la nastere "a inviat" dupa 10 ore, la morga. Ce a urmat

Dată publicare: 20-11-2013 17:42
Dată actualizare: 23-11-2013 07:00


morga

Un angajat de la o morga din Columbia a avut un adevarat soc, saptamana trecuta, cand a vazut ca un bebelus declarat mort la nastere “a inviat”.

Potrivit Associated Press, o fetita care s-a nascut prematur, cu doua luni si o saptamana inainte de termen, a fost declarata moarta pe data de 13 noiembrie, la 35 de minute dupa ce a venit pe lume.

Zece ore mai tarziu, cand familia a venit sa ridice cadavrul de la morga spitalului, un angajat a observat ca bebelusul dadea semne de viata.

Copilul, a carui plamani nu erau dezvoltati, a fost transferat, pentru tratament, de la spitalul din regiunea rurala unde a fost nascut, la o clinica din apropierea capitalei Bogota.

Pana la urma, povestea copilului care a revenit din morti nu are un final fericit. Fetita, botezata intre timp Milagros (Miracol) a murit in spital dupa cateva zile.

Insa, atunci cand fetita a fost gasita in viata, la morga, doctorii au spus despre acest caz ca a fost o adevarata minune, pentru ca niciun copil nascut cu acele probleme la plamani nu ar fi supravietuit atat de mult timp in afara unui incubator.

Sursa: AP


VIDEO PROTVPLUS.RO