Un batran si-a indeplinit dorinta de o viata la 91 de ani: a trecut cu masina prin usile inchise ale garajului

Ultima actualizare: 08-06-2015 07:01

La varsta de 91 de ani, dar cu spiritul inca tanar, un american si-a vazut indeplinita o dorinta de-o viata, desi nu era una tocmai rationala. Bunicul a trecut cu masina prin usile inchise ale garajului.

Era tentat sa faca asta de fiecare data cand scotea automobilul, marturiseste el. Dar nu s-a indurat niciodata, pentru ca pagubele ar fi fost prea mari. Dar nepotii l-au ajutat acum sa isi vada visul cu ochii si fara ca cineva sa fie nevoit sa plateasca apoi vreun ban.

Prietenii si rudele, printre care si femeia care ii e alaturi de 70 de ani, s-au adunat sa-l vada pe Walter Thomas indeplinindu-si dorinta. Pentru siguranta, batranul a purtat o casca de protectie, iar un nepot a stat pe scaunul din dreapta.

"A fost ca si cum ai zdrobi o cutie de lemn. S-a auzit o bubuitura si au zburat aschii", a povestit Walter Thomas.

Walter si-a putut implini neobisnuita dorinta datorita nepotilor, care au gasit o masina veche destinata casarii si un garaj care trebuia daramat. Asa, mica lui aventura n-a costat nimic.

"Nu stiu ce as putea face ca sa depasesc asta. Sunt prea batran. Doar sa traiesc viata cat mai intens", a mai spus Walter.

De altfel, venerabilul domn marturiseste ca aceasta era prima si singura lui dorinta ramasa pe lista cu lucruri pe care voia sa le faca in aceasta viata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO