Un barbat si-a inscenat moartea ca sa nu se mai casatoreasca cu logodnica lui. Cum a aflat Alex ca a fost mintita

18-08-2014 16:35


Alex Lanchester

O viitoare mireasa a fost socata sa afle ca logodnicul ei si-a inscenat moartea ca sa nu se mai casatoreasca cu ea.

Alex Lanchester, 23 de ani, din Marea Britanie, a primit un telefon cu cateva saptamani inainte de nunta prin care a fost anuntata ca Tucker Blandford, 23 de ani, viitorul ei sot, a murit intr-un accident de circulatie, relateaza Daily Mail.

Alex i-a sunat pe parintii logodnicului, care locuiesc in SUA, ca sa le transmita condoleante, dar acestia i-au spus ca tanarul era in viata si sanatos. In acel moment, ea si-a dat seama ca Tucker si-a inscenat moartea pentru a anula nunta.

Alex, care provine dintr-o familie instarita, l-a intalnit pe Tucker in august 2012, pe cand studia in SUA. "Era foarte atent. Ma invita in oras si imi cumpara bijuterii. M-am indragostit de el nebuneste si l-am iubit cum n-am mai iubit pe nimeni", spune tanara.

Dupa un an petrecut impreuna, Alex a trebuit sa se intoarca in tara, dar inainte de asta Tucker i-a jurat iubire vesnica si si-au facut planuri sa-si petreaca toata viata impreuna. Si-au programat nunta pentru data de 14 august 2014, iar Alex a inceput din timp sa o organizeze. A platit chiar si biletele de avion pentru logodnic, care ar fi trebuit sa vina mai repede in Marea Britanie sa ajute la organizarea evenimentului.

Alex a facut invitatiile si a cumparat si rochiile domnisoarelor de onoare si chiar si rochia de mireasa cand a primit un telefon de la un barbat care a pretins ca e tatal lui Tucker, care i-a spus ca acesta a murit. Si-a dat seama dupa cateva zile ca totul a fost o inscenare.

Tanara spune ca aceasta poveste neplacuta a afectat-o nespus de mult si crede ca niciodata nu va mai putea sa aiba incredere intr-un barbat. Intrebata fiind daca l-ar putea ierta vreodata pe Tucker, Alex a spus ca nu vrea sa mai auda niciodata de el.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO