Un barbat s-a sinucis in direct pe Skype. Iubita lui i-a urmarit agonia timp de 10 ore

Dată publicare: 18-04-2012 14:44
Dată actualizare: 15-09-2012 14:09


skype

O scena desprinsa parca din filmele de groaza s-a petrecut in India, unde un barbat a decis sa-si puna capat zilelor intr-un mod cumplit si inexplicabil.

Adrian Rowland avea 53 de ani si tocmai plecase pentru cateva luni in India, unde era consultant in industria de automobile.

Dupa ce avea sa-si realizeze cateva proiecte profesionale aici, urma sa se intoarca in Marea Britanie, la iubita lui si la cei trei copii ai sai dintr-o relatie anterioara.

Pastra legatura cu partenera lui vorbind zilnic pe Skype. Intr-o zi insa, Julie Zalinski si-a dat seama ca iubitul ei era foarte agitat. Barbatul facuse o criza de nervi inexplicabila si avea halucinatii, fiind convins ca in casa lui erau niste straini care ii doreau raul, relateaza Daily Mail.

Desi initial femeia a reusit sa-l linisteasca, cu ajutorul unei prietene, in curand Adrian a devenit violent, a inceput sa distruga obiectele din casa si apoi, cu ciobul de la o sticla sparta, si-a taiat venele de la mana si de la gat.

Agonia lui a durat 10 ore, timp in care Julie nu a avut cum sa-l ajute. Desi a reusit sa anunte autoritatile din India, politistii si medicii nu au putut sa-l salveze, pentru ca legea le interzice sa intre cu forta in casa cuiva.

Astfel, Adrian a murit din cauza ranilor pe care si le-a facut. Disperata, femeia a incercat in zadar sa-l convinga sa deschida usa politisilor si sa le permita sa-l salveze. El era convins ca strainii care ii doreau raul vor sa intre peste el.

Julie nu-si poate explica nebunia brusca a iubitului sau. Ea spune insa ca, inainte de sinucidere, barbatul i-ar fi marturisit ca are invitati la cina si nu poate sa discute cu ea.

Desi la inceput i s-a parut ceva normal, Julie a inteles ca se intampla ceva ciudat cu Adrian, pentru ca barbatul i-a aratat ca deja invitatii sai sunt la masa, aratandu-i scaunele goale din sufragerie. Acest incident a avut loc cu numai o zi inainte de sinuciderea lui.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO