Un barbat s-a scos la licitatie pe eBay pentru a face rost de bani de Craciun. Ce suma a strans la final: "Nu ma asteptam"

Ultima actualizare: 09-12-2014 06:52
licitatie ebay

Un somer in varsta de 36 de ani a crezut ca a agsit o modalitate inedita de a face rost de bani de sarbatori.

Dave Robinson s-a scos la licitatie pe eBay, in speranta ca va reusi sa primeasca suficienti bani pentru a le cumpara cadouri de Craciun celor doua fiice ale sale, in varsta de 1, respectiv 11 ani. Barbatul a ramas somer in urma cu trei luni, iar de atunci a aplicat la peste 1.000 de slujbe, fara a primi insa un raspuns pozitiv.

Disperat ca se apropie sarbatorile de iarna si ca nu are ce sa le ofere fiicelor sale, Robinson s-a scos la licitatie pe eBay, implorandu-i pe oameni: "Fie-va mila si dati-mi o slujba". Din pacate pentru el, nu s-au gasit prea multi "cumparatori", asa ca licitatia pentru barbat nu a urcat mai mult de 10.50 lire sterline.

"Am fost dezamagit. Cine ar vrea sa lucreze o saptamana pentru 10 lire? Speram ca voi primi macar o oferta de 100 de lire, dar se pare ca nu. Asta nu face altceva decat sa-mi confirme ca sunt, probabil, cel mai de neangajat om", a marturisit britanicul.

De-a lungul anilor, tatal ghinionist a schimbat mai multe locuri de munca. De la om de serviciu, pana la pozitii de management, Dave le-a facut pe toate.

Dintre cei cinci participanti la licitatie, cea mai buna oferta, de 10 lire, a venit din partea unui regizor care il vrea pe Dave intr-unul din show-urile sale de comedie. 

Britanicul a decis insa sa refuze, dar nu a renuntat la idee si s-a reinscris la licitatie, in speranta ca de aceasta data va avea mai mult noroc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO