Un barbat ingropat de viu a iesit din mormant singur in Brazilia. Cum a fost descoperit

08-11-2013 12:24


brazilia

O femeie din Brazilia a avut parte de sperietura vietii atunci cand, aflata intr-un cimitir din Sao Paulo, un barbat s-a ridicat dintr-un mormant in care fusese ingropat de viu, relateaza Daily Mail.

Femeia si-a "vizitat" o ruda ingropata in cimitir cand a auzit zgomote venind dintr-un mormant, in suburbia orasului Ferraz de Vasconcelos.

Dupa cateva momente un barbat a iesit dintr-un mormant unde fusese ingropat de catre atacatorii sai, relateaza Daily Mail.

Femeia a tipat disperata dupa ajutor, insa initial politia a crezut ca glumeste. Barbatul ingropat de viu se recupereaza acum la un spital din oras.

Din primele investigatii, politia crede ca victima, un angajat al primariei, a fost atacata de un grup de indivizi care, crezand ca l-au omorat in bataie pe barbat, l-au ingropat pe ascuns intr-un mormant deja existent in cimitir.  

Atacul s-a petrecut in urma cu o saptamana, insa stirea a facut de abia ieri inconjurul posturilor TV braziliene. 

Cand si-a revenit, barbatul a inceput sa tipe alertand femeia care l-a gasit.

Acesta este al doilea atac de acest gen care se petrece in acest an in Brazilia. In septembrie, un om al strazii a fost ingropat de viu intr-un cimitir din Rio dupa ce a fost batut de 3 adolescenti. In acest caz, victima nu a fost salvata. Barbatul a murit la scurt timp dupa ce a fost gasit de politie.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: mormant, brazilia,

VIDEO PROTVPLUS.RO