Un barbat indurerat s-a agatat de elicopterul care transporta sicriul cu trupul unui om de afaceri, in Kenya. In ce stare e

14-05-2016 16:06

om agatat de elicopter

Un barbat indurerat de moartea unui om de afaceri a recurs la un gest extrem.

Intr-o clip postat pe internet, acesta a fost filmat in timp ce s-a agatat de elicopterul care transporta trupul neinsufletit al omului de afaceri.

Jacob Juma, un om de afaceri important din Kenya, a murit in conditii suspecte in urma cu cateva zile, in Nairobi.  Sotia sa vorbeste despre posibilitatea unui asasinat. Politistii l-a gasit  in propria masina,  impuscat, iar acum are loc o ancheta pentru a descoperi circumstantele in care a murit si daca este vorba de o crima. Mai multi opozanti ai guvernului au scris pe Twitter ca mai multi oameni au incercat sa-l ucida, ceea ce a dus la acuzatii cum ca si statul ar fi implicat.

Insa, la priveghi  a avut loc o scena greu de uitat. Dupa ce sicriul omului de afaceri a fost urcat in elicopter pentru a fi dus la cimitir, un barbat care a asistat la ceremonie s-a agatat pur si simplu de elicopter si a stat asa minute bune, in aer.

Filmarea se termina inainte de a vedea ce a patit, insa politia a declarat ca barbatul a cazut, pana la urma si s-a ales cu rani grave la cap si picioare. Imediat dupa incident, a fost dus in custodia politiei si interogat pentru a afla de ce a facut acest gest socant.

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO