Un barbat din Ucraina este considerat a fi cel mai "bine imbracat" om fara adapost. Vestimentatiile care i-au adus faima

24-11-2014 16:00


Haine

Slavik, un barbat din orasul ucrainean Liov, in varsta de 55 de ani, este considerat a fi cel mai bine imbracat om fara adapost din tara sa, totul datorita combinatiei neobisnuite de haine la care apeleaza periodic.

Desi pare imbracat haotic, barbatul isi alege cu grija tinuta in fiecare zi, combinand diversele articole pe care le gasesti in cosurile de gunoi din oras sau pe care le primeste la centrele de ajutor, potrivit Oddity Central.

Acesta se schimba de cel putin doua ori pe zi si nu poarta niciodata aceleasi haine. De asemenea, isi asorteaza frizura si barbat cu hainele pe care le poarta.

Slavik a fost descoperit de un fotograf, in timp ce cersea in Liov. "Slavik este cel mai la moda om fara adapost din lume. Nu este un rrom fara adapost oarecare. Stilul lui de viata este diferit, are un loc secret in care doarme", spune cel care l-a descoperit, Yurko Dyachyshyn.

Pe masura ce a incercat sa ii descopere povestea vietii, fotograful a descoperit ca Slavik sufera de o problema mentala, din cauza careia nu este coerent. Cei doi s-au imprietenit atat de bine incat de fiecare data cand avea o noua vestimenttie, Slavik il cauta pe Yurko pentru a fi fotografiat.

 

 
 

Sursa: odditycentral.com

Tags: slavik, liov, ucraina,

VIDEO PROTVPLUS.RO