Un barbat din Spania sustine ca a fost crescut timp de 12 ani de lupi. "Ce mancau ei mancam si eu"

Ultima actualizare: 01-12-2013 07:27
Marcos Rodriguez Pantoja

Marcos Rodriguez Pantoja, acum in varsta de aproape 70 de ani, a afirmat ca a trait timp de 12 ani printre lupi, acestia crescandu-l de cand avea sase sau sapte ani.

Barbatul a povestit ca a fost vandut de tatal sau unui fermier care l-a dus in muntii Sierra, unde trebuia sa fie ajutorul unui cioban in varsta, potrivit BBC.

Insa, la scurt timp dupa ce a ajuns la stana, batranul cioban a murit si Pantoja a ramas singur in salbaticie.

Spaniolul spune ca, la un moment dat, a descoperit niste pui de lup intr-o pestere si a inceput sa se joace cu ei si apoi a adormit.

Acesta a fost trezit de lupoaica care venise sa-si hraneasca puii si care, la final, i-a aruncat si lui o bucata de carne.

"Dupa ce si-a hranit puii, mi-a aruncat si mie o bucata de carne. Nu am vrut sa o ating crezand ca ma va ataca, insa ea impingea carnea catre mine cu nasul. Am luat-o si am mancat-o si apoi a inceput sa ma linga. Dupa aia am fost ca parte din familie. Ce mancau ei, mancam si eu", sustine Marcos.

Spaniolul a fost salvat din salbaticie la varsta de 19 ani, cand a fost descoperit de politisti.

Pantoja a marturisit ca s-a gandit adesea sa se intoarca in munti, insa spune ca s-a obisnuit prea mult sa traiasca in civilizatie si ca sunt anumite lucruri carora le-ar simti lipsa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO