Un barbat din Marea Britanie, in pericol sa-si piarda piciorul din cauza unui paianjen

Dată publicare: 11-10-2013 08:00
Dată actualizare: 14-10-2013 06:47


paianjen

O specie de paianjen veninos care a trimis zeci de persoane la spital in ultimele saptamani a bagat spaima in locuitorii din cateva orase britanice.

Vezi aici mai multe imagini cu victimele paianjenului!

Temperaturile ridicate de vara trecuta au trimis o specie de paianjeni asemanatoare cu Vaduva Neagra catre nordul Angliei. Numeroase persoane au ajuns la spital cu muscaturi dupa ce cel mai periculos paianjen din aceasta regiune a invadat pratic zone intregi din Londra si Kent, relateaza Daily Mail.

Una dintre victimele paianjenului, un barbat in varsta de 39 de ani, Ricki Whitmore a fost muscat dupa ce a curatat o sala de clasa la o scoala din Essex.

Coapsa i s-a umflat atat de mult incat medicii i-au sectionat in lung piciorul pentru a elimina veninul. Barbatul credea ca nu va mai putea merge, insa cu fizioterapie medicii spun ca isi va reveni.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Un fotbalist in varsta de 22 de ani din Devon a ajuns si el la spital pentru a fi operat dupa ce a fost muscat de paianjen. "Eram in agonie. Nu am mai simtit o asa durere in viata mea" a povestit el.

Alte doua cazuri au fost inregistrate in sudul Londrei: un adolescent de 14 ani si un barbat in varsta de 38 de ani au ajuns si ei la spital cu muscaturi.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO