Un barbat din Kosovo a construit de unul singur un Lamborghini, in garajul sau. Cum arata automobilul

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04

Ce faci daca iti doresti cu ardoare un Lamborghini, si nu te numeri printre putinii care isi permit un asemenea bolid? Simplu, il construiesti in garaj.

Macar o replica, ce seamana binisor cu originalul. Ei bine, un barbat din Kosovo a reusit si l-a si inmatriculat!

Un barbat din Kosovo e mandrul posesor al unui Lamborghini construit la el in garaj. A folosit motorul si diverse parti de la masini vechi. Unele componente chiar sunt originale, chiar daca ceva mai uzate.

Timp de un an, a mesterit la "conceptul" sau ce reproduce atat cat s-a putut un Lamborghini, model Reventon.

Barbat: "Fiecare vrea sa se plimbe cu o masina scumpa, dar putini isi permit o asemenea bijuterie. Mi-am spus ca incercarea moarte n-are, asa ca mi-am construit-o singur. Prietenii mei au acceptat-o, le place si parintilor, si vecinilor..."

Lamborghini de Kosovo e alb si are o dunga rosie, simbolizand culorile tanarului stat balcanic.

Barbat: "Sunt entuziasmat de orice masina sport si, pentru ca lucrez la un atelier de reparatii auto, m-am incumetat sa construiesc si eu una. A inceput asa ca un hobby, dar pe masura ce capata forma m-a acaparat cu totul. Si priviti rezultatul."

Cum autoritatile par destul de intelegatoare pe acele meleaguri, iar regulile nu sunt foarte stricte, iscusitul kosovar a reusit sa si inmatriculeze bolidul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO