Un barbat de 70 de ani din China a primit o papusa gonflabila pentru a-i aminti de sotia sa. Cat costa si cum arata FOTO

Dată publicare: 11-11-2016 15:06
Dată actualizare: 14-11-2016 07:12


batran

Un batran chinez, in varsta de 70 de ani, a primit cadou o papusa gonflabila care seamana cu varianta tanara a fostei sale sotii, care e murit din cauza cancerului, in urma cu un an.

Totusi, batranul nu e la prima papusa de acest gen, ci la a doua. De cand a murit sotia sa, din cauza cancerului, Zhang Wnliang a cheltuit peste 16.000 de yuani chinezeste, adica aproape 2000 de lire sterline pe viitoarea sa “partenera” din plastic, potrivit The Sun

Din cauza faptului ca a folosit-o prea mult, prima papusa a inceput sa se dezintegreze.

Acum, compania care a fabricat papusa a auzit povestea batranului si s-a oferit sa-i creeze una noua, care sa-i aminteasca de sotia sa, pentru a trece peste durere.

Reprezentantii companiei au cerut o fotografie cu sotia doctorului Zhang, cand era tanara, si au petrecut saptamani intregi pentru a crea o papusa gonflabila care sa fie o sosie din plastic a femeii.

Doctorul a imbracat-o in hainele femeii si chiar are grija de papusa ca si cand ar fi sotia lui. Zhang a declarat: “In afara de culoarea pielii ei, sunt multumit de modul in care arata. Imi place in mod special capul si fata, pentru ca se aseamana foarte mult cu sotia mea cand era tanara.”
 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO