Un barbat de 46 de ani din Canada si-a parasit familia pentru a incepe o noua viata. Identitatea incredibila pe care a ales-o

Dată publicare: 11-12-2015 16:38
Dată actualizare: 14-12-2015 07:02


transgender din Canada, fetita de 6 ani

Dupa doua decenii de casnicie, Stefoknee Wolschtt a descoperit ca e transgender. Ce a urmat este uluitor.

“Nu pot nega ca am fost insurat sau ca am copiii. Dar am mers mai departe si m-am intors la copilarie”, spune barbatul de 46 de ani din Canada care si-a parasit familia si acum traieste cu familia sa adoptiva. Noua sa identitate este cea a unei fetite de 6 anisori.

Wolschtt afirma ca sotia nu a putut accepta faptul ca el este transgender. “Mi-a spus sa nu mai fiu trans sau sa plec. Or nu puteam sa nu mai fiu trans, e ca si cum mi-ar fi spus sa nu mai fiu inalt”.

Simtindu-se respins de familia sa - atat de sotie, cat si de cei 7 copii - Wolschtt a plecat de acasa si acum traieste cu familia sa adoptiva, care l-a acceptat, deoarece nepotica noilor sai parinti isi dorea o surioara. De altfel, se pare ca micuta e cea care i-a ales varsta.

“Ne distram, coloram, facem chestii de copii. Se cheama terapie prin joc. Fara medicamente, fara ganduri suicidare”, spune Wolschtt, care sustine ca inainte a incercat sa-si ia viata si a ajuns de doua ori la spital. A doua tentativa ar fi avut loc dupa ce fiica sa mai mare l-a invitat la nunta ei, cu conditia “sa se imbrace ca un tata” si sa nu discute cu alti membrii ai familiei
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO