"Un barbat care a vrut sa fie cu mine a ramas traumatizat pe viata". Ce i-a aratat Nicole. Vezi FOTO

Ultima actualizare: 04-04-2013 06:51
Nicole Gibson

Nicole lucreaza intr-un bar, zambeste tot timpul, iar privirea fermecatoare si parul ei lung si blond ii farmeca de-a dreptul pe barbati, care nu-si pot dezlipi ochii de pe ea.

Este inalta si are forme delicate, iubeste complimentele care i se fac, dar spune ca nu s-a obisnuit cu ele. Si asta pentru ca Nicole Gibson, 32 de ani, s-a nascut baiat si desi acum arata ca o femeie, trebuie sa faca operatia de schimbare de sex.

Nascut Glen, Nicole, din Horshham, Marea Britanie, a fost marginalizata in copilarie, iar colegii de scoala faceau mereu glume proaste pe seama comportamentului pe care il avea.

“Imi ziceau ca sunt homosexual, nu stiau ca problema mea era de fapt alta, ca eu eram fata nascuta cu trup de baiat”, a spus Nicole pentru The Sun.

Acum, Nicole se simte razbunata pentru toate umilintele indurate in copilarie, pentru ca intr-o zi unul din barbatii care si-a batut joc de ea in trecut a flirtat cu ea in bar. “Nu am rezistat si i-am spus cine sunt. A suferit un soc. Ma uitam la expresia de pe chipul lui si ma simteam razbunata”, a mai spus Nicole.

Glen Gibson a devenit Nicole Gibson oficial, anul trecut, fiind trecuta cu acest nume in toate documentele. Inainte de asta a urmat un tratament cu hormoni care i-a modificat trasaturile si in urma caruia i-au crescut sani. La sfarsitul acestui an va face operatie de schimbare de sex.

Vezi AICI mai multe fotografii cu Nicole Gibson si cum arata cand era Glen Gibson.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO