Un barbat a murit dupa ce a fost atacat de 800.000 de albine deranjate de zgomotul unei masini de tuns iarba

Dată publicare: 10-10-2014 10:44
Dată actualizare: 13-10-2014 00:28


albine

Un gradinar a murit in chinuri groaznice dupa ce a deranjat un stup cu masina de tuns iarba si a fost atacat de 800.000 de albine.

Barbatul si alti doi colegi lucrau in gradina unei persoane in varsta din Douglas, Arizona, cand s-a produs incidentul. Pompierii au spus ca au fost sesizati printr-un apel, la numarul de urgenta 911, al unei persoane care a spus ca "tot cartierul a fost inghitit de un roi de insecte", relateaza Daily Mail.

Cand au sosit la fata locului, pompierii au constatat ca unul din barbati nu mai respira, iar altul era in stare grava. Se crede ca roiul de albine, aflat intr-un stup format sub acoperisul unei anexe, a fost deranjat de masina de tuns iarba sau de cea de tuns gardul viu.

Cei doi gradinari au fost dusi la spital, unde unul din ei a fost declarat decedat. Medicii au spus ca cel de-al doilea barbat avea pe corp peste 100 de intepaturi de albine. Ce de-al treilea gradinar a fost, de asemenea, intepat, insa nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Proprietarul locuintei, in varsta de 90 de ani, s-a mutat temporar in casa unuia din copiii lui dupa incident. Un apicultor a fost solicitat sa intervina, acesta spunand ca stupul urias, de 2 metri lungine si 1,5 latime, s-a format in 10 ani. Stupul a fost distrus, dupa ce au fost demontate bucati din acoperis.

Sursa: Daily Mail

Tags: albine, stup, decese,


VIDEO PROTVPLUS.RO