Un barbat a gasit peste 20.000 de dolari intr-o carte aruncata la gunoi. Ce zice ca va face cu banii

Dată publicare: 14-11-2012 17:10
Dată actualizare: 17-11-2012 00:27


Carte cu 20.000 de dolari

Un brazilian care traieste in Wellesley, SUA, a gasit in groapa de gunoi a orasului o carte in care se aflau peste 20.000 de dolari. Acesta spune incearca acum sa-l gaseasca pe proprietarul de drept al cartii, pentru a-i returna banii.

Barbatul a povestit pentru Yahoo News ca merge de doua ori pe saptamana la groapa de gunoi a orasului pentru a colectiona tot felul de reviste si opere vechi.

In timpul ultimei sale "vizite", brazilianul a descoperit o carte in care se aflau ascunsi intre 20 si 30.000 de dolari.

Legea spune ca acesta ii poate pastra doar daca timp de 6 luni nu ii revendica nimeni, insa barbatul sustine ca este hotarat ca in acest timp sa il gaseasca pe proprietarul de drept al banilor.

"Nu mai pot sa dorm noaptea fara sa ma gandesc la acesti bani. Doar daca voi gasi proprietarul lor sau daca in 6 luni nu ii va revendica nimeni o sa am constiinta impacata si o sa imi pot vedea linistit de viata in continuare", a marturisit brazilianul.

Barbatul a mai adaugat ca are deja cateva intrebari pregatite pentru cei care vor veni sa revendice suma, pentru a fi sigur ca ajunge pe mainile cui trebuie.

 

Sursa: Yahoo News

Tags: comoara, gunoi, carte,


VIDEO PROTVPLUS.RO