Un barbat a fost prins incercand sa fure un diamant de 11.000 de euro printr-o metoda inedita

Dată publicare: 06-09-2012 16:47
Dată actualizare: 19-09-2012 07:55


diamant

Un chinez a fost arestat dupa ce a fost prins incercand sa fure un diamant in valoare de 11.000 de euro, in timpul unei expozitii de bijuterii din Sri Lanka, inghitindu-l. Medicii fac acum eforturi pentru a-l recupera.

Suresh de Silva, directorul magazinului de bijuterii Belgrade International a povestit cum barbatul, in varsta de 32 de ani, l-a intrebat daca poate sa analizeze mai atent un diamant de 1.5 carate.

"A venit impreuna cu un alt cetatean chinez. Unul dintre ei a incercat sa imi distraga atentia, in timp ce celalalt a luat un diamant si l-a pus in mana. Cand mi-am dat seama ca vor sa ma pacaleasca am inceput sa tip si sa alerg dupa ei. Pe cel care a inghitit diamantul l-am prins, insa cealalta persoana reusit sa scape", a marturisit de Silva.

Chinezul a fost dus imediat la un spital din apropiere, unde medicii i-au administrat laxative, insa fara niciun rezultat.

Radiografiile au aratat ca diamantul a ramas blocat in esofagul barbatului, iar doctorii vor acum sa il opereze.

Un purtator de cuvant al politiei a declarat pentru AFP ca trebuie neaparat sa recupereze diamantul pentru a-l folosi ca proba de catre procurori si ca cel de-al doilea suspect este dat in urmarire generala.

Sursa: The Telegraph

Tags: furt, hot, diamant,


VIDEO PROTVPLUS.RO