Un barbat a fost arestat dupa ce a instalat o aplicatie de spionat in telefonul iubitei. La ce avea acces si cum s-a aflat

Dată publicare: 21-07-2015 17:44
Dată actualizare: 24-07-2015 07:06


telefon spionat

Un barbat a fost arestat pentru ca si-ar fi spionat iubita prin intermediul telefonului mobil, pe care ii instalase o aplicatie care ii furniza locatia acesteia, precum si mesajele primite.
 

Softul, descoperit de politia din Jaen, in sudul Spaniei, i-ar fi permis acestuia sa vada mesajele primite de iubita lui pe Whatsapp si sa-i vada postarile pe retelele de socializare. De asemenea, acesta putea sa-i activeze camera si microfonul din telefon, cu ajutorul softului pe care il instalase inainte sa-i ofere cadou telefonul, relateaza The Mirror.

Tanara a devenit suspicioasa in momentul in care barbatul cu care avea o relatie de 9 luni parea sa stie detalii despre viata ei, pe care nu i le dezvaluise. Politistii au afirmat ca aceasta a incercat de mai multe ori sa-l paraseasca, dar el era "gelos si manipulator" si a atras-o intr-o relatie toxica. O ancheta a fost lansata in acest caz.
 

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO