Un barbat a cazut in coma dupa ce si-a pus telefonul, un iPhone 4, la incarcat

Dată publicare: 19-07-2013 18:40
Dată actualizare: 22-07-2013 06:46
Sursa: Xinhua


iPhone

Un barbat din China a intrat in coma dupa ce a suferit un soc electric in tmp ce punea la incarcat un iPhone 4. Incidentul socant s-a petrecut la o saptamana dupa ce o tanara din aceeasi tara a murit raspunzand la smartphoneul Apple.

Wu Jiantong a cazut inconstient luni seara, la ora 22:00, dupa ce s-a conectat telefonul sau iPhone 4 la reteaua electrica, in apartamentul sau din Beijing. Barbatul avea telefonul de doi ani.

"A fost lovit de un soc electric si a cazut la podea", a spus sora barbatului de 30 de ani pentru agentia chineza Xinhua, adaugand ca si ea a simtit socul in timp ce scotea incarcatorul din priza.

In urma cu o saptamana o tanara a murit electrocutata in momentul in care a ridicat iPhone-ul aflat la incarcat pentru a da un telefon, scrie Business Insider.

Tanara decedata se numea Ma Ailun si avea 23 de ani. Accidentul fatal s-a intamplat in casa ei din provincia Xinjiang.

In timp ce familia a solicitat Companiei Apple sa faca o investigatie asupra incidentului, fratele tinerei care a lucrat ca insotitoare de zbor a spus pe o retea de socializare ca telefonul si incarcatorul au fost ridicate de politie.

Johnny Sin Kin-on, profesor la Universitatea de Stiinta si Tehnologie, a declarat pentru South China Morning Post: "Exista anumite riscuri in timpul utilizarii unui dispozitiv electronic, in timpul incarcarii bateriei, fie ca este vorba de un aparat de ras sau de un telefon".

Sursa: Xinhua,


VIDEO PROTVPLUS.RO