Un baietel de trei ani, dat disparut in Statele Unite, a fost gasit intr-un tonomat de jucarii

Ultima actualizare: 19-04-2014 07:00
Copil

O mama disperata ca si-a pierdut baietelul in varsta de numai trei ani a sunat la politie sa ii raporteze disparitia. Cel mic a fost gasit la scurt timp dupa aceea, jucandu-se linistit... intr-un automat de jucarii.

Un copil de trei ani a reusit sa patrunda intr-un automat de jucarii din Lincoln, Nebraska (Statele Unite).

Speriata ca a disparut de sub ochii ei, mama baietelului a sunat la politie. Intre timp, copilul se pare ca s-ar fi cocotat pe automatul de jucarii si, mai mult decat atat, a reusit sa ajunga inauntrul sau. Vazandu-l, unul dintre clienti i-a avertizat pe angajatii magazinului.

Toata lumea ii facea poze si il filma, iar el nici macar nu ne baga in seama. Pur si simplu se juca linistit cu animalutele de plus”, a comentat uimit un angajat al magazinului, pentru KLKN, preluat de New York Daily News.

Cateva momente mai tarziu, politia a primit un telefon de la o femeie care spunea ca isi pierduse copilul, iar cel mic se potrivea descrierii. Mama, de 24 de ani, a declarat ca baietelul a reusit sa iasa din apartament in momentul in care ea se afla la baie.

Dupa ce a fost inapoiat femeii, cei de la magazin i-au dat copilului una din jucariile din automat, drept amintire. Politia a declarat ca nu va depune plangere impotriva mamei, pentru ca a raportat destul de repede disparitia fiului ei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO