Un baietel de patru ani a ramas cu leziuni cerebrale grave. Ce i s-a intamplat chiar sub ochii mamei sale

19-10-2016 16:23

sandwich cu sunca

Dylan Woodley, un baietel de patru ani, a ramas marcat pe viata de un incident aparent banal care s-a petrecut chiar sub ochii mamei sale. Copilul se afla si acum in spital, iar parintii spera sa il ia acasa pana de Craciun.

Dylan manca linistit nu sandwich cu sunca in momentul in care din nefericire s-a inecat cu o bucata de carne care i-a ramas in gat si l-a impiedicat sa mai respire. Totusi a reusit sa alerge pana la mama sa Ally Wheatley, in varsta de 27 de ani, si sa ii ceara ajutor. Femeia a inceput sa il bata pe spate, dar atunci cand a vazut ca trupul sau devine inert a inceput sa ii faca manevre de resuscitare, relateaza Mirror.

Cu toate ca in cateva minute medicii de pe ambulanta au ajuns la locuinta familiei, creierul lui Dylan a ramas fara oxigen pret de 45 de minute, ceea ce i-a provocat sechele iremediabile.

"Inca ma mai gandesc - oare era ceva ce puteam face mai mult in acea zi?" se intreaba Ally.

Aproape un an a trecut de atunci, iar baietelul se afla tot in spital, primind ingrijire medicala 24 de ore din 24 si avandu-o pe mama sa alaturi, care s-a mutat cu el in spital. Ea si Roy Townsend, tatal vitreg al copilului, in varsta de 41 de ani, sunt uimiti de lupta pentru supravietuire a lui Dylan si de forta sa de a mai zambi in ciuda celor intamplate. Cei doi strang acum bani pentru aparatura senzoriala specifica de care vor avea nevoie pentru recuperarea baiatului atunci cand se va intoarce acasa, undeva in preajma Craciunului, spera ei.
 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO