Un argentian a dorit sa-si surprinda iubita si a pregatit o cerere in casatorie ca in filme

Ultima actualizare: 07-07-2017 07:50

Un argentinian, romantic si cu valente de cineast, a realizat un intreg film artistic, doar pentru a-si cere iubita de sotie.

Planul a fost si mai ambitios de atat. Tanarul i-a convins pe administratorii unui cinematograf sa-i proiecteze pelicula. Si a umplut sala cu prieteni si rude. Fata stia doar ca merge cu prietenul la un film de actiune. Si ce actiune!

Un jaf pregatit minutios, la un magazin de bijuterii. Complicii asteapta in masina cu motorul pornit. Argentinianul indragostit este protagonistul filmului de actiune, pe care tot el l-a realizat, cu un singur scop: sa-i ceara mana lui Raquel, iubita lui.

Raquel: "Da, a fost grozav, cea mai mare surpriza. Nu-mi vie sa cred..."
Reporter: "Iti imaginai ca poate sa faca un film special ca sa-ti cera mana?"
Raquel: "Ma gandeam ca poate pregati ceva deosebit, dar nu de asemenea proportii."
Reporter: "Surpriza totala?"
Raquel: "M-a surprins, chiar m-a surprins, mai ales ca filmul a fost proiectat la cinematograf."
Reporter: "Cum a reusit?"
Raquel: "Toata lumea ma intreaba asta!"

Pentru distributie, tanarul argentinian a apelat la prieteni, care l-au ajutat si cu partea finaciara. Ba chiar a gasit cativa sponsori. Hotul fermecator - care, ati ghicit deja, furase inelul pe care voia sa i-l daruiasca viitoarei mirese - trece prin mai multe situatii limita, ingrediente absolut necesare intr-un film de actiune respectabil. Apoi, urmarirea se incheie cu aparitia protagonistului in sala de cinema.

Filmul a continuat si dincolo de ecran! Cineastul amator s-a dus la locul unde statea aleasa lui, in sala, luminile s-au aprins, iar el a ingenunchiat si a cerut-o de sotie.

Cineastul argentinian: "Am vrut ceva cu totul special, la care sa participe si prietenii, cei alaturi de care vom sarbatori la nunta. La inceput i-am cerut parearea fiicei mele, am o fiica de zece ani. Am vrut sa vad daca ii place ideea. Apoi am inceput sa planificam totul. I-am implicat si pe prieteni, am gasit un producator, am scris impreuna scenariul"

Si mama viitoarei mirese a fost cooptata in aceasta surpriza cinematografica.

Mama viitoarei mirese: "Cand ne-a spus ce idee are, am fost incantata si am facut tot posibilul ca Raquel sa nu banuiasca ceva. L-am ajutat cu tot ce am putut... A fost fantastic. Totul a iesit de nota zece, pentru ca toti am colaborat ca planul lui sa decurga perfect. Sunt convinsa ca a fost mai mult decat visa Raquel. Spuneti drept, ce femeie nu si-ar dori sa fie ceruta de soitiei in acest mod?"

Rspunsul nu putea fi decat unul singur. Urmeaza nunta - poate tot ca in filme - probabil la toamna, cand se mai domoleste arsita.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO