Un apel primit pe telefon a scapat o tanara de la moarte: "A fost salvata parca printr-o interventie divina"

Dată publicare: 01-02-2015 09:13
Dată actualizare: 04-02-2015 06:45


Multi dintre noi suntem agasati de apelurile telefonice ale celor care incearca sa ne vanda ceva... Insa un astfel de apel a salvat o tanara din Oregon, batuta crunt si amenintata cu moartea de partenerul de viata.

Mobilul din buzunarul fetei s-a deschis accidental cand a sunat un operator de la un call center, tocmai din Nevada. Iar cei de acolo au alertat politia dupa ce au auzit cum femeia, aflata la 1450 de kilometri distanta, implora "nu ma ucide".

Era un apel telefonic din Las Vegas, de la cineva care voia sa vanda un supliment alimentar ... Acest apel s-a transformat intr-un telefon care, posibil, a salvat o viata, tocmai in Oregon.

Tina Garcia, supervizor "call center": "Tanara de la capatul celalalt n-a spus "alo".

Tina Garcia povesteste ca operatoarea care initiase apelul, a chemat-o.

Tina Garcia, supervizor "call center": "Mi-a spus: "Tina, trebuie sa auzi asta. Cred ca nu e de gluma, se intampla ceva acolo, o tanara e batuta"."

Tina Garcia, supervizor "call center": "Era inspaimantator. Tanara era victima sigura. Se auzea cat de tare o loveste, parca lovea un sac de box".

La randul lui, directorul a incercat sa vorbeasca, de la distanta, cu victima. Si a cerut - de la aproape 1450 kilometri distanta - ajutorul politiei din Oregon.

Tina Garcia, supervizor "call center": "N-am intrerupt deloc legatura... Noi eram singura ei sansa".

Sunand la numarul de urgenta, directorul Gonzales a reusit sa alerteze in timp scurt cel mai apropiat birou al serifului... Iar politistii au sosit la adresa respectiva, din Oregon, si l-au arestat pe un anume Warren Ruck. L-au gasit cand o sufoca cu bratul pe femeia pe care o batuse pana atunci incontinuu. Ea le-a spus politistilor ca Ruck are un pistol si a amenintat ca o omoara.

Mario Gonzales, manager: "A fost salvata parca printr-o interventie divina".

Telefonul mobil, care ramasese permanent deschis, era in buzunarul de la spate al victimei.
 

Tags: telefon, bataie, oregon,


VIDEO PROTVPLUS.RO