Un politist german, banuit ca a ucis si apoi a mancat bucati din corpul victimei

29-11-2013 19:01


carne

Un ofiter de politie din Germania a fost arestat, sub suspiciunea de crima. El este acuzat ca a omorat si a macelarit un barbat, pe care l-a intalnit pe un site dedicat fetisului pentru canibalism.

Politia din Dresda a anuntat ca suspectul este banuit ca a injunghiat fatal victima, in casa sa din Saxonia. Apoi a macelarit corpul si a ingropat bucati, in gradina.

Invesigatorii nu au putut stabili imediat daca a avut loc si un act de canibalism, informeaza Daily Mail.

"Victima isi dorea din tinerete sa fie omorata si mancata de cineva", a anuntat seful politiei din Dresda.

Victima avea 59 de ani si era din Hanovra. Suspectul principal este un barbat de 55 de ani, care a lucrat ca tehnician in cadrul departamentului de investigatii criminale.

El a fost arestat la locul sau de munca si a declarat investigatorilor ca si-a injunghiat victima, fatal, in gat, la doar cateva ore dupa ce l-a cunoscut.

Cazul este foarte asemanator cu un caz celebru din 2002, in care canibalul german Armin Meiwes a fost arestat pentru omorarea si mancarea unei victime voluntare, gasite online.

A fost condamnat pentru omor prin imprudenta in 2004, dar a fost rejudecat si inchis pe viata, dupa ce a fost gasit vinovat de omor.

Meiwes a declarat Instantei ca a primit sute de raspunsuri dupa ce a anuntat online ca isi doreste un partener "de distractie", pe care sa-l omoare si sa-l manance.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO