Un american vrea sa rezolve problema violurilor, legalizandu-le. Britanicii i-au transmis deja ce vor sa ii faca

03-02-2016 14:27

Roosh

Daryush Valizadeh, un scriitor si “artist” care activeaza sub numele de Roosh V. a scandalizat opinia publica mondiala dupa ce a declarat ca violurile ar trebui legalizate. Acum, britanicii au lansat o petitie pentru a-i interzice accesul in regat.

Roosh V. are 36 de ani si este un “neomasculinist” si anti-feminist, dupa cum il descriu jurnalistii de la The Independent. El este de parere ca o solutie in multe dintre cazurile de viol ar fi legalizarea acestuia. Mai exact, daca actul sexual s-a produs pe proprietatea privata a barbatului, atunci acesta nu trebuie incriminat. Conform logicii lui, orice femeie care accepta sa intre in casa unui barbat, accepta si sa intretina raporturi sexuale cu acesta.

Roosh vrea sa isi supuna la dezbatere ideile asa ca are in plan sa organizeze o serie de intalniri destinate “exclusiv barbatilor heterosexuali”. Intrunirile ar urma sa aiba loc in mai multe orase mari din Marea Britanie, dar si in Australia, Noua Zeelanda, Islanda si Canada.

Locul si ora acestor intalniri sunt strict secrete si vor fi comunicate prin mesaje private de teama unor atacuri din partea celor care nu ii impartasesc convingerile. “Este timpul sa ne retragem in underground in orasele in care siguranta adeptilor mei este amenintata. Participantii trebuie sa repete un cod atunci cand ajung la locul de intalnire” a anuntat Roosh intr-o postare pe Twitter.

O petitie inaintata Guvernului Scotian, care ii interzice lui Valizadeh sa intre in tara sau sa organizeze astfel de intalniri, a strans peste 40 de mii de semnaturi. Oamenii se tem ca adunarile “pro-viol” vor dauna linistii publice.

In 2013, Daryush Valizadeh a vizitat Romania si chiar a stat de vorba cu reporterii Stirilor Pro TV. Atunci poza intr-un scriitor sarmant care vrea sa ii invete pe barbati cum sa relationeze cu femeile, dar pe durata sederii sale nu prea a avut mare success la acest capitol.
 

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO