Un american vrea sa faca istorie devenind primul transsexual de pe coperta celebrei reviste Men's Health. Cum arata ca femeie

Dată publicare: 30-04-2015 17:31
Dată actualizare: 03-05-2015 05:59


aydian dowling

Aydian Dowling (27 de ani) vrea sa faca istorie devenind primul barbat transsexual pe coperta celebrei reviste Men's Health.

Editorii publicatiei sunt in cautarea unui super model care sa apara pe coperta editiei din noiembrie, astfel ca au lansat o competitie in care Aydian se afla deja pe primul loc, cu peste 56.000 de voturi. Tanarul care s-a nascut femeie a devenit extrem de popular pe internet dupa ce a realizat o sedinta foto in care a recreat o fotografie celebra a cantaretului Adam Levine, in care acesta apare gol, scrie mtv.co.uk.

Imaginea cu el a devenit atat de share-uita incat a atras atentia celor de la Men's Health, care l-au cooptat pentru a creste gradul de constientizare privind comunitatea transsexualilor. Acum, Aydian, din Oregon, SUA, pare sa fie castigator in randul cititorilor pentru a aparea pe coperta revistei, insa o decizie finala va fi luata de un juriu.

Intr-un interviu pentru Buzzfeed, tanarul care este si casatorit a marturisit: "Scopul meu este sa ajung printre primii pentru a creste gradul de constientizare. Am facut un video despre asta pe canalul pe de YouTube si s-a raspandit rapid. In cateva ore eram deja pe primul loc in competitie. Simt ca eu personal si comunitatea transsexualilor ca intreg avem aceleasi sentimente. Este vorba de vizibilitate, de a atrage atentia".

Aparitia pe coperta Men's Health ar insemna, potrivit lui, ca poate avea o viata fericita. "Pot sa am succes, nu sunt atat de ciudat pe cat credeam", a afirmat Aydian.

Il puteti vota pe Aydian sa ajunga pe coperta Men's Health AICI

Sursa: 9news.com


VIDEO PROTVPLUS.RO