Un american, apartinand comunitatii LGBT, asteapta cel de-al doilea copil. "Simt cum bebelusul creste in burta" FOTO

23-06-2017 11:41


Visul sa devina mama a determinat-o sa slabeasca

Un cuplu, apartinand comunitatii LGBT, a marturisit ca asteapta venirea pe lume al copilului lor.

Kaci Sullivan, in varsta de 29 de ani, este originar din Wisconsin, Statele Unite.

In perioada in care era femeie, a dat nastere unui copil, acum in varsta de 4 ani. In cele din urma Kaci a decis sa faca o schimbare radicala in viata sa si a devenit transsexual.

Schimbarea din viata sa nu l-a impiedicat sa devina mama pentru a doua oara, declarandu-se fericit ca va putea aduce un copil pe lume, in ipostaza de barbat.

Kaci este insarcinat in luna a patra si se bucura impreuna cu iubitul lui, Stevan, de aceasta reusita. Kaci a recunoscut faptul ca a intrerupt tratamentul cu hormoni masculini, inca din luna mai 2016, si a reusit sa ramana insarcinat dupa sase luni de incercari.

"Atunci cand am ramas insarcinat cu primul copil, negam faptul ca as putea deveni transexual. Speram ca sarcina sa ma ajute sa ma regasesc ca femeie si sa-mi recapat feminitatea, insa am simtit un disconfort total. Atunci cand mi-am nascut fiul, am avut sa ma confrunt cu adevaratele sentimente fata de genul meu", a marturisit Kaci.

"Dupa ce l-am nascut am intrat in depresie...Ma uitam la copilul meu si realizam ca acum sunt parinte si ca trebuie sa fiu capabil si fericit pentru el", adauga Kaci.

Kaci sustine ca se simte mult mai bine in aceasta ipostaza.

"Acum, corpul meu este pe drumul cel bun si cred ca eu si sarcina mea evoluam foarte bine. Imi place sa simt cum bebelusul creste in burta mea", sustine fericit Kaci.

In culmea fericirii, pentru ca vor deveni parinti, cei doi recunosc ca sunt foarte emotionati de momentul in care isi vor cunoaste pentru prima data bebelusul. In plus, sustin ca sunt "recunoscatori" pentru aceasta minune din viata lor.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO