Un american a fost arestat pentru ca le facea poze pe sub fusta clientelor dintr-un supermarket. Cum a fost dat in vileag

Dată publicare: 14-06-2015 13:12
Dată actualizare: 17-06-2015 07:00


barbat arestat

Clientele unui supermarket Wal-Mart din Virginia au fost terorizate de un barbat care le facea poze pe sub fusta, pe ascuns.

John Wiggins, un barbat de 55 de ani din Virginia, a fost arestat, dupa ce a folosit un smartphone ca sa faca poze pe sub fustele a doua cliente intr-un supermarket. Barbatul avea si "tehnica": se prefacea ca scapa o cutie de paste pe jos si se apropia de picioarele clientelor, iar cand acestea erau neatente, se furisa si facea capturi indecente cu telefonul, sub fusta doamnelor.

Dar, a fost prins, cand o clienta mai vigilenta si-a dat seama de intentiile individului si i-a spus sotului ei, care l-a urmarit pe barbat si l-a fotografiat in flagrant.

Una dintre victimele barbatului spune ca a ramas "traumatizata" si ca se teme sa mai poarte fuste in timp ce se duce la cumparaturi. "Nu mai port rochie cand ma duc la cumparaturi si nici nu cred ca o sa fac prea curand" a declarat femeia pentru Metro.

 Dupa ce acest incident a aparut in presa, John Wiggins, care era profesor de liceu, a fost dat afara. "Un om ca el nu are ce sa caute in preajma copiilor".

Pentru gestul sau, acesta a fost acuzat si urmeaza sa apara in sala de tribunal pe 23 iulie.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO