Un american a comandat un tort decorat cu steagul Statului Islamic. Raspunsul primit a devenit viral

Ultima actualizare: 03-07-2015 06:58
steag Statul Islamic

Lantul de magazine Wal-Mart a ajuns tinta glumelor in SUA dupa ce a refuzat sa faca un tort ornat cu steagul sudist, dar nu a avut o problema sa puna in loc emblema ISIS.

La originea incidentului este Chuck Nezthammer din orasul Slidell din Louisiana (sudul Statelor Unite). Omul a comandat la Wal-Mart un tort ornat cu drapelul de lupta al Confederatiei – statele din Sud care sustineau sclavia si si-au proclamat independenta in 1861, declansand Razboiul de Secesiune.

Netzhammer a fost refuzat, pe motiv ca nu e “politically correct”. Wal-Mart este printre comapaniile americane care nu mai vand produse decorate cu steagul Confederatiei, la fel ca si Amazon si eBay. Omul s-a intors atunci cu o cerere mult mai ofensatoare: un tort cu steagul temutei organizatii teroriste ISIS. Si l-a primit.

Omul a postat imediat o filmare cu tortul pe YouTube. “WTF, Walmart!”, comenteaza el. “ISIS decapiteaza crestini, vinde fete in sclavie si duce un razboi terorist impotriva SUA”. Wal-Mart si-a cerut rapid scuze pentru gafa, dar prea tarziu: aceasta a devenit virala pe Internet iar apoi a fost preluata de mai toate televiziunile americane.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO