Umilinta cumplita care l-a determinat pe un barbat sa slabeasca 100 de kilograme

Dată publicare: 08-11-2011 17:03
Dată actualizare: 30-06-2012 19:12


gras

Brandon Mower este un prosper om de afaceri din Marea Britanie. Desi constient ca este supraponderal, el nu s-a gandit nicio clipa ca din cauza obezitatii va rata o mare oportunitate de afaceri si va trai umilinta vietii sale.

Intr-o zi, Brandon se grabea sa ajunga la o intalnire de afaceri importanta. Bucuros ca a gasit un loc liber in trenul foarte aglomerat, el s-a asezat linistit pe scaun.

Cand a venit momentul sa coboare, barbatul si-a dat seama, cu groaza si jena, ca este pur si simplu blocat in scaun si nu se poate misca. A fost nevoit sa mearga pana la ultima statie a trenului, unde a cerut ajutorul conductorului, care s-a chinuit 15 minute sa-l elibereze din scaun.

Apoi Brandon a fost si amendat, pentru ca din cauza lui circulatia altor trenuri a fost intarziata.

Pe langa intalnirea de afaceri la care n-a mai ajuns, umilinta traita in acele moment l-au trezit la realitate si barbatul a hotarat sa slabeasca.

De atunci au trecut cinci ani, timp in care Brandon a slabit jumatate din greutatea sa initiala, adica peste 100 kilograme.

El povesteste ca a inceput sa se ingrase de cand era copil si manca de placere, dar si ca remediu, atunci cand era deprimat.

In timp, el a devenit tot mai timid si retras, fiind foarte stanjenit de aspectul sau fizic si chiar incepuse sa se balbaie.

Acum Brandon este antrenor de fitness si se bucura ca se poate aseza linistit pe orice scaun.

Sursa: Daily Mail

Tags: obez, tren, slabire,


VIDEO PROTVPLUS.RO