Umbre ciudate si pahare care cad singure de pe rafturi. Proprietarul unui restaurant din SUA sustine ca este bantuit

16-05-2014 12:36

Fantoma

Proprietarul unui restaurant din Iowa, Statele Unite, a chemat vanatorii de fantome, dupa ce angajatii au inceput sa se planga ca in local se intampla lucruri ciudate.

In restaurantul Chuck and Edna’s Maid-Rite din Cascade, Iowa, se intampla lucruri ciudate. Nu o spune numai proprietarul localului, o spun si angajatii, care sunt pur si simplu socati de recentele evenimente.

"Inca de cand am deschis, angajatii au fost martori la intamplari ciudate, insa nu am luat in seama plangerile, pana nu am vazut video", a spus Pat Orr pentru Telegraph Herald.

Prima intamplare ciudata a avut loc in data de 16 aprilie, in jurul orei 18:00. Camera de securitate a localului a surprins in imagini ceea ce pare a fi o umbra ciudata care ia forma unei persoane, inainte sa dispara ca prin minune. In imagini poate fi vazuta si o angajata, insa aceasta nu pare sa observe nimic iesit din comun.

"Ne-am dat seama ca umbra nu poate pica pe podea in acel loc, din cauza luminilor. Unii spun ca ar fi un gandac pe camera. Nu stiu ce sa spun", a declarat proprietarul restaurantului, citat de huffingtonpost.com

Intr-un alt incident, petrecut tot luna trecuta, mai multe pahare si caserole incep sa cada de pe un raft, ca si cum cineva le-ar fi impins, scrie si AP.

Au fost impinse de un alt angajat? Nimeni nu stie! Si pentru ca misterul sa fie si mai mare, Iowa City Ghost Hunters - da, exista o organizatie cu acest nume - refuza sa comenteze, dupa ce patronul restaurantului le-a cerut sa semneze un contract de confidentialitate.

Sursa: Huffington Post

Tags: fantome,


VIDEO PROTVPLUS.RO