Ultimul status al acestei femei care a murit de cancer i-a emotionat pe toti:"Va rog, purtati haine colorate la inmormantare"

23-08-2015 14:11

mesaj femeie cancer

O femeie din Marea Britanie, de origine indiana, care a pierdut luptea cu cancerul, a inspirat mii de oameni cu un ultim gest facut.

Seema Jaya Sharma, in varsta de 37 ani, a fost rapusa de cancer, dupa o perioada in care s-a luptat cu necrutatoarea boala. Insa, femeia era pregatita pentru acest moment si chiar a lasat un mesaj. Ultimul ei status pe Facebook a devenit un mesaj inspirational si a strans mii de like-uri si comentarii de la oameni impresionati de gandirea femeii.

"Am 21 de secunde sa ma duc" au fost ultimele cuvinte pe care a vrut sa le impartaseasca. Mesajul in intregime a fost postat pe Facebook de catre fiul ei.

"Sunt eu, Jeema Jaya Sharma. Fiul meu o sa va tina la curent cu detaliile despre inmormantare. Va rog sa veniti imbracati in culori vii. Nu veniti sa imi jeliti moartea, ci sa imi sarbatoriti viata. Va rog sa imi tineti spiritul viu prin amintirile frumoase, prin fiecare ras si zambet pe care l-am impartit cu voi. Eu raman aici, cu voi. Eu va spun "pace" si va asigur ca o sa imi simtiti prezenta [...]. Daca mi-a placut mult de tine, poate o sa te si bantui. Nu uitati, veniti in haine colorate, sarbatorim" a fost mesajul pozitiv pe care l-a lasat Seeam apropiatilor si prietenilor.

 

 

My mum passed away today at 14:10and she wrote this as her final status….she wanted her last words to be 'I got...

Posted by Seema Jaya Sharma on Friday, August 21, 2015

In doua zile, mesajul ei a devenit celebru pe internet, primind mii de like-uri si comentarii de la cei impresionati de randurile femeii.

"Nu te-am cunoscut, dar Dumnezeu sa te odihneasca in pace, cred ca ai fost extraordinara" a scris un utilizator.

"Numai tu puteai sa pleci dintre noi cu zambetul pe buze si facand glume. Esti un inger si copiii tai vor fi mandri ca au avut o mama de legenda" a scris o aproapiata.

"Puterea ta m-a speriat. Am ramas uimit de mesajul tau si cum ai reusit sa iti pastrezi zambetul pe buze. Ai fost extraordinara" a scris un alt utilizator impresionat.

 

 

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO